top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

BIOGRAFIE

GERD

VAN DELDEN

Gerd van delden

Gerd komt uit een echte paardenfamilie. Hij groeide op tussen de paarden en de paardensport stroomt dan ook door zijn bloed. Zijn grootouders trainden aangespannen paarden en zijn ouders hebben jarenlang een manege- en pensionbedrijf in Amersfoort geleid. Het was dan ook bijna vanzelfsprekend dat Gerd de familietraditie zou voortzetten en koos voor een leven in de paardensport.

 

Als kleine jongen reed hij met verschillende pony’s in alle disciplines waarna hij de overstap maakte naar de paarden. Na zijn opleiding besloot hij zich fulltime toe te wijden aan de paardensport. Hij trainde en bracht paarden uit in het springen tot op ZZ-niveau in de dressuur tot op ZZ licht niveau. Zijn rijke ervaring heeft hij opgedaan o.a. als stalruiter onder leiding van voormalig internationaal springruiter Antoon Ebben. In Duitsland leidde hij een eigen spring - en dressuurstal en jarenlang was hij werkzaam voor de hippische sportbond KNHS en het KWPN, onder andere als stalmeester en als trainingsleider van het verrichtings onderzoek.

 

Naast zijn uitgebreide ervaring in het trainen van paarden heeft Gerd een brede opleiding in de hippische sector. Zo heeft hij de opleiding Hippische Beroepsopleidingen in Deurne behaald en heeft hij de instructeursopleidingen ORUN. gevolgd. Hij heeft gewerkt als cursusleider voor de ORUN Instructeursopleidingen KNHS o.a. op het Federatie Centrum in Ermelo. Onlangs is hij opgeleid tot internationaal parcoursbouwer hetgeen hij uitoefent in zowel binnen- als buitenland.

 

Gerd is een begenadigd en geliefd instructeur. Hij heef een groot gevoel voor de samenwerking tussen paard en ruiter en een talent om rijtechnische aspecten vanuit verschillende perspectieven uit te lichten.

bottom of page