top of page
RSVP_letters prinsenhoeve.png

Ruitersportvereniging De Prinsenhoeve

Lid worden van een gezellige, laagdrempelige en enthousiaste rijvereniging? Ruitersportvereniging De Prinsenhoeve (RSV De Prinsenhoeve) is een ‘stille’ vereniging wat betekent dat er geen verenigingslessen worden gegeven of wedstrijden worden georganiseerd. De kosten voor het lidmaatschap zijn € 40,- per jaar exclusief KNHS lidmaatschap ( € 29,50 ). Daarnaast heb je geen verplichtingen als vrijwilliger. Wel worden regelmatig leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. Ook ponyruiters zijn meer dan welkom!

 

Voordelen van RSV De Prinsenhoeve zijn: 

  • Er worden regelmatig leuke en leerzame clinics en lezingen georganiseerd met top-instructeurs en ruiters; 

  • Leden van RSV De Prinsenhoeve hebben voorrang en vaak korting bij inschrijven voor deze clinics en lezingen; 

  • Korting op gebruik maken van de rijbanen op De Prinsenhoeve (op afspraak); 

  • 10% korting op je aankopen bij Synovium Horse Health; 

  • Goede bereikbaarheid en korte lijnen naar het bestuur;

  • Een goede ledenadministratie;

  • Jaarlijks een verzorgde borrel en/of barbecue. 

 

Iedereen is welkom bij onze rijvereniging! 

De vereniging is er voor:

  • Ruiters die officiële wedstrijden willen starten (startkaarthouders);

  • Ruiters die al starten via een andere vereniging en graag gebruik willen maken van alle voordelen die wij bieden;

  • Donateurs die graag onze vereniging willen steunen en graag betrokken willen zijn bij de paardensport.

Wil jij graag betrokken zijn bij onze rijvereniging maar rijd je geen paard? Dan is het mogelijk om als donateur aan onze vereniging verbonden te zijn. Je kunt hiermee deelnemen aan alle activiteiten en bijeenkomsten. 

Waarom wachten?! Word vandaag nog lid van onze vereniging! Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar rsvdeprinsenhoeve@gmail.com. Je ontvangt dan een reactie met alle benodigde informatie en details.

De gecombineerde rekening voor het lidmaatschap van RSV De Prinsenhoeve en de KNHS ontvang je je samen via RSV De Prinsenhoeve. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt automatisch en stilzwijgend verlengd.
Het afmelden van je lidmaatschap van RSV De Prinsenhoeve moet voor 1 december van het daaropvolgend jaar worden ingediend per e-mail via rsvdeprinsenhoeve@gmail.com

Via www.mijnknhs.nl kun je zelf een startpas aanvragen. Deze is een jaar geldig vanaf de datum aanvraag en wordt automatisch verlengd. De startpas wordt rechtstreeks door de KNHS aan je gefactureerd. Afmelden van startpas kun je zelf doen via www.mijnknhs.nl

bottom of page