Wij

BESCHIKKEN OVER

BINNEN EN BUITENRIJBAAN

 

Wij beschikken over zowel een  binnenbaan van 20x40 meter en een buitenbaan met eb en vloed systeem van 20x60 meter. Er is daarom altijd ruimte om in alle rust te rijden. Beschikt u zelf niet over de gewenste faciliteiten? Dan is er een mogelijkheid om de binnenbaan of buitenbaan te huren.

TRAININGSMOLEN

 

Wij hebben de oude mestput omgetoverd tot een overdekte stapmolen waar de paarden lekker van extra beweging kunnen genieten.

RUIME STALLEN

 

Wij beschikken over zeer ruime en lichte stallen, voorzien van een dik strobed.

WEILAND

 

Wij hebben het gehele jaar de beschikking over weiland voor de paarden waar ze dagelijks een deel heerlijk kunnen grazen en hun hoofd “leeg” kunnen maken.

LONGEREN

 

Wij beschikken over een longeercirkel c.q. paddock waar uw paard kan trainen en bijvoorbeeld conditie kan laten opbouwen zonder ruiter op zijn rug.

UITRIJMOGELIJKHEDEN

 

Wilt u juist even ontspannen met uw paard? U kunt er ook heerlijk met uw paard op uit trekken. Het Noorderpark, het Maartendijkse bos en de heide liggen om de hoek en zijn goed bereikbaar.

OEFENPARCOURS

 

Bij ons staat het gehele jaar door een oefenparcours. Ook wanneer u op een andere stal staat bent u bij ons van harte welkom om hiervan gebruik te komen maken.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

De Prinsenhoeve, Achterweteringseweg 18, 3738CA Maartensdijk