top of page

AANMELDING

P.O.D. TEST

Aanmelding

​Wil je mee doen? Leuk! We vertellen je graag hoe het werkt.

Stap 1. Vul het aanmeldingsformulier hieronder in.

Stap 2. Na ontvangst van je aanmeldingsformulier ontvang je van ons binnen 24 uur een factuur. Je aanmelding is compleet wanneer het gehele inschrijfgeld is voldaan op het volgende rekeningnummer: NL04 Rabo 036.91.43.183 ter attentie van V.O.F. Prinsenburg o.v.v. het factuurnummer.

Stap 3. Maak een film van je Test volgens de richtlijnen.

Stap 4. Stuur je film in (het liefst via We Transfer) via dressuuronlinetest@gmail.com met vermelding van je naam en de gereden Test.

Stap 5. Binnen drie werkdagen ontvang je per mail je protocol en je persoonlijke feedback.

Stap 6. Hou de website in de gaten voor het klassement aan het einde van de kalendermaand. Misschien heb je een mooie attentie gewonnen! Wanneer je vier keer een score van 65% of hoger hebt behaald binnen hetzelfde niveau, dien je bij de vijfde Test een niveau hoger te starten. Over percentages en feedback kan niet worden gecorrespondeerd

​De P.O.D Tests worden elke kalendermaand verreden. Je kan elke kalendermaand mee doen zo vaak als je wil. Je mag zelf kiezen op welk niveau je de Test wil rijden. Deelname kost € 15,- per Test. Per niveau is er elke kalendermaand een mooie prijs te winnen voor de ruiter met het hoogste percentage. Hij of zij ontvangt een attentiebon in de vorm van een online waardebon.

Als ruiter ben je te allen tijden zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en die van je paard/pony tijdens het rijden van de test.

De organisatie behoudt zich recht voor om zonder opgaaf van redenen je aanmelding en/of inzending te weigeren al dan niet zonder restitutie van het inschrijfgeld

Schrijf je nu in!

*verplicht

Bedankt voor je inschrijving! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vergeet niet te betalen en download je protocol hier. SUCCES!

In het contactformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Voor meer informatie kunt u via deze link ons privacybeleid lezen.

nynke en red prinsenhoeve synovium
patricia van delden kuenen prinsenhoeve
flap.JPG
bottom of page